forside-20181005tb-egmont-sprogpilot-03-kopi45

Student med kommunikationsprofil

03.06.2019

Vil du prøve kræfter med pr, kommunikation og eventplanlægning? Har du lyst til at få praktisk erfaring fra en ambitiøs fond, som arbejder for at sikre, at alle unge kan tage en ungdomsuddannelse? Og kan du se dig selv i en til tider travl hverdag, hvor ambitionerne er høje og læringskurven stejl? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så er du måske Egmont Fondens kommende kommunikationsstudent.

Hos Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration søger vi en engageret student med en kommunikationsprofil, som har lyst til at prøve kræfter med blandt andet pr, sociale medier og eventplanlægning. 

Vi er et effektivt sekretariat, som værdsætter godt kollegialt samarbejde. Som student i Egmont Fonden er du en vigtig del af det daglige sekretariatsarbejde. Dine opgaver vil spænde over mange forskellige opgaver, som du enten løser i tæt samarbejde med dine kollegaer, eller som du er tovholder på selv. Det er fx: 

• Tekstproduktion (pressemeddelelser, webtekster og lignende)
• Hjemmesideproduktion 
• Sociale medier (indholdsproduktion – film, infografikker, billeder mv.)
• Projekt- og eventkoordinering, bl.a. lancering af Egmont Rapporten og det årlige julehjælpsarrangement for Egmonts medarbejdere
• Administrative opgaver som fx forberedelse af møder

Vi sætter stor pris på selvstændighed og gå-på mod, og vi sørger selvfølgelig for at klæde dig grundigt på til det hele. 

Hvem er du?
Du er studerende på en journalistisk eller kommunikationsrelateret uddannelse.  Du drømmer om at arbejde med pr, kommunikation og events og har mod på at løse mange forskellige typer af opgaver – også praktiske opgaver i en travl hverdag. Hvis du samtidig ønsker at arbejde for et vigtigt formål, er det måske dig, vi leder efter.

Vi lægger vægt på, at du: 
• kan skrive godt og korrekt dansk og engelsk
• har gode evner for organisering, er serviceminded og systematisk 
• har forståelse for sociale medier og kan udarbejde SoMe-opdateringer
• har forståelse for opdatering af hjemmesider
• kan optage og redigere videoer – gerne i Premiere Pro
• har grafiske kompetencer 
• har blik for detaljer og præcision i opgaveløsningen
• nemt kan bevare overblikket og er selvkørende, da opgaverne er mangeartede

Det er endvidere en styrke, hvis du har generel samfundsindsigt og –interesse. Du må meget gerne have kendskab til børne- og ungeområdet fx fra frivilligt arbejde.

Vilkår
Som student vil du komme til at arbejde 15 – 20 timer ugentligt. Opstart er snarest muligt.

Hvem er vi?
Vi er et engageret fondssekretariat på 11 personer – herunder 2 studenter. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed og stor team-ånd.

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning, CV og udskrift af dine eksamensresultater til os via linket her på siden senest mandag d. 17. juni.

Om Egmont Fonden
Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond, der ejer og driver medievirksomhed i hele verden. Fonden har næsten 100 års erfaring med at løfte et samfundsmæssigt ansvar gennem sin almennyttige indsats til gavn for børn og unge. Indsatsen er vokset i de senere år, og i 2018 investerede fonden knap 100 mio. kroner i initiativer, der sikrer læring og livsduelighed til børn og unge i Danmark og Norge. 

Egmont Fonden arbejder for at sikre børn og unge mod nutidens fattigdom. Vi arbejder for, at alle børn og unge skal kunne læse, regne og skrive, når de forlader skolen. Og at de skal have udviklet sociale kompetencer og personlige egenskaber, der sikrer, at de er i stand til at skabe sig et godt liv.  
I Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration administrerer vi de midler, fonden deler ud. Vi modtager og behandler ansøgninger om støtte, samarbejder med støttemodtagere og med andre aktører på børne- og ungeområdet, udvikler strategier samt udarbejder analyser af de felter, vi arbejder på. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kommunikationschef Marie Andergren, maa@egmontfonden.dk eller 2491 5652.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 17/06/2019, og vi afholder samtaler løbende. For at ansøge, bedes du sende din ansøgning via vores HR-system her og bruge knappen "Apply Now" i højre side. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond. Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed og står bag fx Nordisk Film, TV2 Norge og over 700 magasiner og blade, og en almennyttig del, som arbejder for at styrke udsatte børn og unges lærings og livsduelighed. I 2018 gik ca. 100 mio. kr. af overskuddet fra Egmont Fondens medievirksomhed til almennyttige indsatser for udsatte børn og unge i Danmark og Norge.