m-c3-b8drehj-c3-a6lpen

Pris til Mødrehjælpen for vidensbaseret arbejde

06.02.2015

Mødrehjælpen har netop fået SFI’s jubilæumspris 2014 for sit evidensbaserede arbejde, der er støttet af Egmont Fonden, og som er med til at sikre en mere solid og underbygget indsats for voldsudsatte kvinder og børn. Egmont Fonden ønsker tillykke.

SFI’s jubilæumspris gives hvert år til en person eller en organisation, der på velfærdsområdet har ydet en særlig flot indsats i forhold til at omsætte forskningsbaseret viden til konkret brug i socialfaglig praksis. Og det har Mødrehjælpen ifølge SFI i høj grad formået: ”Mødrehjælpen har formået at skabe et unikt kredsløb mellem at inddrage forskningsmæssig viden, bruge den i udvikling af dokumentationen og samtidig bruge dokumentationen som dialogredskab med borgerne. Denne brug af forskning og dokumentation er eksemplarisk. De gør kolde hænder varme!”, lyder begrundelsen fra SFI.

Velfortjent pris

Egmont Fonden støtter Mødrehjælpens evidensbaserede indsats Ud af Voldens Skygge og Henriette Christiansen, der er direktør i Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration, ønsker Mødrehjælpen tillykke med den flotte pris.

”Mødrehjælpen gør en stor og værdifuld indsats bl.a. for voldsudsatte kvinder og børn. Det evidensbaserede arbejde er med til at kvalificere indsatsen og betyder, at Mødrehjælpens viden og erfaringer fremadrettet kan komme endnu flere til gode. I Egmont Fonden ønsker vi Mødrehjælpen et stort tillykke med den velfortjente pris,” siger Henriette Christiansen.

Du kan læse mere om Ud af Voldens Skygge her.