Amager Fælled Skole

Partnerskaber

Vi indgår i partnerskaber for at udvikle langsigtede løsninger på komplekse udfordringer for at øge udsatte børn og unges chancer for at få en ungdomsuddannelse.

Om partnerskaber

Vi indgår partnerskaber med udvalgte organisationer for at udvikle langsigtede løsninger på komplekse problemstillinger for børn og unge. Det er ikke muligt at ansøge Egmont Fonden om partnerskab, men vi er altid åbne for at gå i dialog med nye potentielle partnere.

Se alle vores partnerskaber siden 2005

Gå til Bevillingsoversigt
Egmont Fonden_egmont rapporten 19

Børns Vilkår

Formålet med vores partnerskab med Børns Vilkår er at nedbringe andelen af elever med højt skolefravær i Danmark markant og skabe gode børneliv og læring i skolen.

Gå til Børns Vilkår

En håndsrækning

Mødrehjælpen

Formålet med vores partnerskab med Mødrehjælpen gennem indsatsen 1000 Dage er at give gravide og nybagte forældre én samlet indgang til viden, rådgivning og støtte fra graviditet til barnets 3-års fødselsdag.

Gå til Mødrehjælpen

Redbarnet Ungdom

Red Barnet Ungdom

Formålet med vores partnerskab med Red Barnet Ungdom er at give i alt 5.000 fagligt og socialt udsatte børn på 60 af landets mest udfordrede skoler bedre mulighed for at tage en ungdomsuddannelse.

Gå til Red Barnet Ungdom

Partnerskaber

Kronprinsparrets Fond

Formålet med vores partnerskab med Kronprinsparets Fond er at støtte de norske børn og unge, som falder uden for fællesskabet, i at blive livsduelige mennesker.

Gå til Kronprinsparets Fond