Logo

RSS Print

Mød os på Folkemødet 2019

Kom og få fingrene i 10 mio. kr., når Egmont Fonden inviterer til speeddating på Folkemødet 2019. Arrangementet afholdes fredag den 14. juni i Egmont Teltet.

"Speed date om 10 mio. kr. til ordblindeløft".

Fredag den 14. juni fra kl. 08:30-09:30, F11 Egmont Teltet på Folkemødet 2019.

Har du en idé til, hvordan man bedst hjælper og støtter ordblinde børn og unge, der vokser op i udfordrede familier? Så kom og speeddate med Egmont Fonden på Folkemødet 2019, hvor programchefer og Henriette Christiansen svarer på spørgsmål og giver råd til din gode idé.

Du kan også blive inspireret, når Thomas Mose, medstifter af Ordblindetræning, fortæller om, hvordan de hjælper netop disse ordblinde børn og unge.

Egmont Fonden har inviteret til et call på ordblindeområdet, hvor det er muligt for skoler, kommuner og andre at søge om i alt 10 mio. kr. til indsatser til gavn for ordblinde, der vokser op i et udfordret hjem. Det har vi gjort, fordi næsten 9 ud af 10 ordblinde unge med en stærk social baggrund gennemfører en ungdomsuddannelse, mens det kun gælder for knap hver anden ordblind ung med en svag social baggrund. Det viser Egmont Rapporten 2018 ”Let vejen – til uddannelse for ordblinde børn og unge”.

Ansøgningsfristen for ansøgninger er 1. juli.

Egmont Fonden er også til stede fredag den 14. juni klokken 10:30-11:30 i F11 i Egmont Teltet på Folkemødet 2019 til arrangementet "Første skoledag - fest eller fiasko?". Her er Egmont Fondens årstema 'den gode skolestart' i fokus.