web-banner-1200x675-splash

Læring og omsorg til flere børn og unge

15.03.2016

Over 83 mio. af overskuddet i Egmonts medievirksomhed gik i 2015 til Egmont Fondens almennyttige arbejde. Læs hvad pengene er gået til i Egmont Fondens årsberetning, der udkommer i dag.

Lær for Livet er Egmont Fondens eksperimentarium, som inspirerer til nye måder at arbejde på. Både i forhold til udsatte børns læring og i forhold til at arbejde sammen med civilsamfundet på nye måder.

Sådan lyder det fra Egmont Fondens formand Steen Riisgaard og direktør for Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration Henriette Christiansen i Egmont Fondens Årsberetning, der udkommer i dag.

I alt er 83,1 mio. kr. af overskuddet i medievirksomheden Egmont gået til det almennyttige arbejde. Herunder læringsprogrammet Lær for Livet, der har som målsætning at sikre, at 1000 anbragte børn over en 10-årig periode bliver i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Af andre indsatser kan nævnes støtte til opbygning af skræddersyede biblioteker på døgninstitutioner og krisecentre, samt støtte til dokumentation og spredning af den ungdomsmedicinske indsats på Rigshospitalet.

Læs hele Årsberetningen 2015

Egmont havde i 2015 en omsætning på 11,8 mia. Læs årsberetningen for Egmontkoncernen