sba-header-20-002-

Hvordan giver vi en fair chance til alle børn?

26.10.2017

Vær med, når Småbørnsalliancen i samarbejde med Professionshøjskolerne Absalon og VIA samt Børns Vilkår holder kommunale valgdebatter om den tidlige indsats i Roskilde, København og Aarhus.

Småbørnsalliancen, som er startet af Egmont Fonden og Tænketanken DEA, inviterer i samarbejde med Professionshøjskolerne Absalon og VIA samt Børns Vilkår til debatarrangementer om den tidlige indsats i Roskilde, Valby og Århus.

Den 21. november er der regionsråds- og kommunalvalg. Her vælger vi de kommunalpolitikere, der får indflydelse på vores børns – og ikke mindst de udsatte børns – fremtidsmuligheder. Sagen er nemlig den, at når børnene starter i skole i 6 års-alderen er der allerede store uligheder i børnenes læring og sociale trivsel – en ulighed der forfølger børnene resten af livet.

Mød lokale borgmestre, byrådskandidater og eksperter til debatter om muligheder og barrierer i den tidlige indsats. Der afholdes tre arrangementer i henholdsvis Roskilde, Valby og Aarhus. Alle arrangementer er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere om de enkelte arrangementer nedenfor. 

Debat - Hvordan gør vi sammen en forskel for de mindste børn?

Debatarrangementet i Roskilde afholdes den 30. oktober fra kl. 16 - 00-18.30 på Trekroner Forskerpark 4 i Roskilde. Læs mere her 

Valgkampsdebat om tidlig indsats:

En fair chance til alle børn i København?Debatarrangementet i Valby afholdes den 6. november fra kl. 15.30 - 17.00 på Trekronergade 26, 2500 Valby – læs mere her. 

Debat: Kan Aarhus hjælpe flere børn med at bryde den negative sociale arv?

Debatarrangementet i Århus afholdes den 7. november fra kl. 15.00 - 17.00 på Campus Aarhus N, Hedeager 2 i Aarhus. Læs mere her.