Logo

RSS Print

Spireprogram

Skræddersyet støtte til iværksættere, der på nye måder kan styrke udsatte børn og unges læring og livsduelighed.

Egmont Fondens Spireprogram er for ildsjæle, personer eller organisationer, der har en konkret idé til at styrke udsatte børn og unges læring og livsduelighed. Spireprogrammet er et fleksibelt program, opdelt i forskellige faser. Programmet har fokus på at udvikle, afprøve og udbrede nye koncepter. Som spire får du ud over økonomisk støtte også rådgivning, netværk og viden, som vi skræddersyr til netop dit behov.

Et program i tre faser

Spireprogrammet består af tre faser og du kan komme ind og ud af programmet i alle faser. Hvor du passer ind afhænger af, hvor langt du er nået i udviklingen af din idé.

  • Fase 1 er for dig, der har en god idé, som skal konceptualiseres.
  • Fase 2 er for dig, der har et nyt koncept som skal afprøves, videreudvikles og forankres i en organisation.
  • Fase 3 er for den organisation, som har behov for kapacitetsopbygning for at videreudvikle og dokumentere sine aktiviteter med henblik på forankring og skalering.

Sådan bliver du spire 

Alle kan blive en del af spireprogrammet – enkeltpersoner, private virksomheder, frivillige organisationer eller offentlige aktører. Det eneste krav er, at idéen ligger inden for Egmont Fondens strategiske fokus – og så skal den selvfølgelig være god! Du ansøger om at blive spire ved at følge vores normale ansøgningsprocedure. Du kan læse mere om, hvordan du gør det her.