Er det relevant for dig at ansøge hos os?

Værd at vide

Du skal starte med at spørge dig selv, om din indsats bidrager til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. 

Vi har udvalgt fire strategiske indsatsområder, hvor børn og unge særligt er i risiko for ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse, og hvor vi vil bidrage til at gøre en meningsfuld og målbar forskel. Du kan få et overblik over dem her. Vi støtter primært inden for disse fire områder, og vi støtter kun 0-18-årige.

Giver det fortsat mening for at ansøge, bedes du sende os en forespørgsel. Vi modtager ikke dokumenter eller direkte ansøgninger. 

Du kan finde et eksempel på Egmont Fondens skabelon til en forespørgsel her.

Søger du enkeltstøtte?

Gå til En Håndsrækning

Søger du støtte til indsatser?

Gå til Søg støtte

Det kan du søge støtte til

Det støtter vi
Hvem kan søge om støtte?
Det støtter vi ikke

Vi prioriterer at støtte indsatser, der har børn og unge i alderen 0-18 år som målgruppe kun i Danmark og Norge. 

Vi støtter primært indsatser inden for vores fire strategiske indsatsområder. Læs mere om Egmont Fondens fire strategiske indsatsområder her.

Vi støtter enkeltpersoner gennem ’En Håndsrækning’, som uddeles via partnerskaber med organisationer, som er i direkte kontakt med udsatte familier, børn og unge. Du kan finde vores samarbejdspartnere her.

Vores mål er at sikre, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Vores mål understøtter FN’s verdensmål nummer fire, som lyder, ”at alle børn i 2030 skal have adgang til kvalitetsuddannelse”.

Egmont Fonden støtter primært civilsamfundets ildsjæle og organisationer og arbejder særlig gerne sammen med organisationer, der bidrager signifikant til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

Samtidig lægger vi særligt vægt på, at der er et meget stærkt børne- og ungeperspektiv.

Se alle vores bevillingsmodtagere gennem tiden her.

Vi støtter desværre ikke selvstændige anlægs- eller indretningsaktiviteter såsom shelters, legepladser, computerudstyr, spejderhytter, multihaller, parkour-bane eller indkøb af fx ladcykler og IT-udstyr.

Egmont Fonden giver ikke støtte til events, udflugter, studieture eller lignende i sig selv. Hvis det indgår som led i en større indsats, er det muligt.

Egmont Fonden modtager ikke ansøgninger om støtte til familier og enkeltpersoner. I stedet skal du rette henvendelse til vores samarbejdspartnere under 'En Håndsrækning', som på vegne af os giver enkeltstøtte. Du kan finde vores samarbejdspartnere her.

Amager Fælled Skole

Sådan støtter vi

Vi støtter indsatser, der bidrager til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Vi anvender flere forskellige støtteformer for at nå vores mål.

Gå til Sådan støtter vi

Gå i dialog

Portrætbillede

Mads Espersen Lyager

Programchef

Email:
Telefon:
23 84 33 76

linkedin

Portrætbillede

Jakob Roepstorff

Programchef

Email:
Telefon:
20 21 33 23

linkedin

Signe Bohm

Signe Bohm

Programchef

Email:
Telefon:
29 49 48 95

linkedin

Katja Teilmann

Katja Teilmann

Programchef

Email:
Telefon:
24 34 70 77

linkedin