Er det relevant for dig at ansøge hos os?

Værd at vide

Du skal starte med at spørge dig selv, om din indsats bidrager til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. 

I Egmont arbejder vi nemlig ud fra ambitionen om, at alle unge skal kunne gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Vi støtter kun indsatser, hvor børn og unge særligt er i risiko for ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse, og hvor vi vil bidrage til at gøre en meningsfuld og målbar forskel. 

Vi har to strategiske delmål, som skal hjælpe os med at indfri vores overordnede mål: 1) Vi vil reducere læringsulighed for børn og unge og 2) Vi vil reducere frafald fra ungdomsuddannelse for unge.

Giver det fortsat mening for at ansøge, bedes du sende os en forespørgsel. Vi modtager ikke dokumenter eller direkte ansøgninger. 

Du kan finde et eksempel på en skabelon til en forespørgsel her.

Søger du enkeltstøtte?

Gå til En Håndsrækning

Søger du støtte til indsatser?

Gå til Søg støtte

Det kan du søge støtte til

Det støtter vi
Hvem kan søge om støtte?
Det støtter vi ikke

Vi prioriterer at støtte indsatser, der har børn og unge i alderen 0-18 år som målgruppe kun i Danmark, Norge og Sverige. 

Vi støtter indsatser, hvor børn og unge særligt er i risiko for ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse. 

Vi giver enkeltstøtte gennem ’En Håndsrækning’, som uddeles via partnerorganisationer, som er i direkte kontakt med familier, børn og unge i udsatte positioner. Du kan finde vores samarbejdspartnere her.

Vores mål er at sikre, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Vores mål understøtter FN’s verdensmål nr. 4, som lyder, ”at alle børn i 2030 skal have adgang til kvalitetsuddannelse”.

Egmont støtter primært civilsamfundets ildsjæle og organisationer og arbejder særlig gerne sammen med organisationer, der bidrager signifikant til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

Samtidig lægger vi særligt vægt på, at der er et meget stærkt børne- og ungeperspektiv.

Se alle vores bevillingsmodtagere gennem tiden her.

Vi støtter desværre ikke selvstændige anlægs- eller indretningsaktiviteter såsom shelters, legepladser, computerudstyr, spejderhytter, multihaller, parkour-bane eller indkøb af fx ladcykler og IT-udstyr.

Egmont giver ikke støtte til events, udflugter, studieture eller lignende i sig selv. Hvis det indgår som led i en større indsats, er det muligt.

Egmont Fonden modtager ikke ansøgninger om støtte til familier og enkeltpersoner. I stedet skal du rette henvendelse til vores samarbejdspartnere under 'En Håndsrækning', som på vegne af os giver enkeltstøtte. Du kan finde vores samarbejdspartnere her.

Egmont Fonden fædrebarsel

Sådan støtter vi

Vi støtter indsatser, der bidrager til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Vi anvender flere forskellige støtteformer for at nå vores mål.

Gå til Sådan støtter vi

Gå i dialog

Jørgen Anker

Jørgen Anker

Programchef

Email:
Telefon:
40 49 42 14

linkedin

Louise

Louise Hvid Jensen

Programchef

Email:
Telefon:
23 30 70 45

linkedin

Liv

Liv Fisker

Programchef

Email:
Telefon:
31 64 11 72

linkedin