Logo

RSS Print

Partnerskaber

Egmont Fonden har indgået flere store partnerskaber:

Partnerskab med Børns Vilkår, der over fire år skal sikre bedre trivsel for børn, hvis forældre bliver skilt. Egmont Fonden har bevilget 25 millioner til projektet. 
Du kan læse mere om partnerskabet her.

Partnerskab med Ungdommens Røde Kors, der gennem programmet Plads til livet skal hjælpe sygdomsramte børn og unge og sikre større trivsel under og efter et sygdomsforløb. Egmont Fonden har afsat 16 millioner til programmet.

 

Partnerskab med Røde Kors om familienetværk. Familienetværket skal sikre psykosocial støtte og socialt netværk til udsatte familier i 40 byer i hele landet med henblik på at øge børnenes trivsel og udvikling. 
Du kan læse mere om familienetværket her.

 

 

Partnerskab med Kronprinsparets Fond i Norge om at give endnu flere unge i Norge mulighed og forudsætninger for at leve gode og værdige liv. Indsatserne i Kronprinsparets Fond fokuserer på at bidrage til at forløse de unges potentiale. Partnerskabet skal bidrage til, at god metodik og gode idéer spredes på tværs af landegrænserne, og at flere bliver inspirerede til at gøre en indsats.

 

 

 

Egmont Fonden har desuden indgået partnerskab med fem organisationer: Røde Kors, Mødrehjælpen, Efterskoleforeningen, Børnehjælpsdagen og Norske Kvinners Sanitetsforening. I samarbejde med disse organisationer uddeler Egmont Fonden 'En Håndsrækning', som er direkte støtte til familier, børn og unge, som er økonomisk, socialt eller sundhedsmæssigt udsatte.