nyhed-20p-c3-a5-20hjemmeside

Hør de anbragte børn og unges egne fortællinger som videoer og podcasts i den digitale version af Egmont Rapporten 2017

12.12.2017

Egmont Fonden har udgivet en digital version af Egmont Rapporten 2017 ”Vi kan godt!”, hvor der stilles skarpt på rapportens hovedkonklusioner. Hør de anbragte børn og unges egne fortællinger i en række podcasts og videoklip og få overblik over anbragtes mange og lange skolepauser. 

Egmont Rapporten 2017 sætter fokus på, hvad der skal til, for at anbragte børn og unge når målet om en ungdomsuddannelse og dermed får et solidt afsæt for et godt liv. Rapporten beskriver tre nødvendige omdrejningspunkter i en sådan indsats:

1) Et stimulerende læringsmiljø, hvor voksne hjælper børnene med at lære og udvikle sig og tro på deres potentiale, 2) Et bedre skoleforløb, hvor børnene får den nødvendige støtte fagligt og socialt og oplever færre skoleskift og -pauser og 3) Et kærligt skub, hvor børnene føler sig støttet og udfordret af voksne.

På den digitale platform for Egmont Rapporten 2017 ”VI KAN GODT!”, er der mulighed for at lytte til de anbragte børn og unge, der selv mener, at de skal mødes med forventninger og udfordringer – ikke kun omsorg.

 Læs de vigtige budskaber her og dyk ned i de anbragte børn og unges beretninger her