Logo

RSS Print

Organisation og ledelse

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond, som består af to dele: en kommerciel del og en almennyttig del.

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond. Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed, og en almennyttig del, som støtter udsatte børn og unge.

En del af overskuddet fra Egmont Fondens medievirksomhed investeres i almennyttige aktiviteter. Her er fondens vision, at alle unge er i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030.

Under Egmont Fondens erhvervsmæssige aktiviteter er:

Egmont Publishing arbejder med ugeblade, magasiner, børnetitler, content marketing, e-commerce og digital markedsføring. Produkterne er blandt andet modeblade, livsstilsmagasiner, tegneserier, børnebøger og e-commerce selskaber inden for blandt andet parenting, outdoor og kitchen.

Egmont Books er forlag med udgivelser af skøn- og faglitteratur, skolebøger og erhvervsbøger. Produkterne er blandt andet skønlitteratur, fakta, børnebøger, lydbøger, undervisningsmateriale og boghandel. 

Egmont Nordisk Film arbejder med produktion, distribution og forevisning af film. Produkterne er film distribution, filmproduktion, biografer og interaktive spil.

TV 2 Group arbejder med tv. Produkter er blandt andet TV 2 Norge, herunder sportskanal, nyhedskanal, filmkanal, underholdningskanal, RiksTV og Web TV.