Logo

RSS Print

Hvem er vi?

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond. Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed, og en almennyttig del, som støtter udsatte børn og unge.

Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed og står bag fx Nordisk Film, TV2 Norge og over 700 magasiner og blade, og en almennyttig del, som støtter udsatte børn og unge. I 2015 gik over 95 mio. kr. til indsatser for læring og livsduelighed hos udsatte børn og unge. Læs mere om Egmont her

Egmont Fonden giver tre typer støtte - i Danmark og i Norge:

Støtte til indsatser for udsatte børn og unge

Egmont Fonden støtter indsatser for udsatte børn og unge. Vi støtter der, hvor der er behov. Vi støtter metodeudvikling og nytænkning. Og vi støtter udbredelse af indsatser, der har vist, at de har en effekt.

En Håndsrækning - til udsatte børn, unge og deres familier

Egmont Fonden giver en håndsrækning til udsatte børn, unge og deres familier. Støtten uddeles gennem fem partnerorganisationer: Mødrehjælpen, Røde Kors, Efterskoleforeningen, Børnehjælpsdagen og Norske Kvinners Sanitetsforening.

Støtte til filmformål

Nordisk Film er en del af Egmont Fonden. Gennem Nordisk Film Fonden støttes dygtiggørelse af talenter og dermed fremme af den gode filmfortælling.