Logo

RSS Print

Sådan søger du

Har du en god ide? Så hører vi meget gerne fra dig. Når du vil søge støtte fra Egmont Fonden, er der fem trin i processen. Vi giver dig her et overblik.

  • Fotograf: Thomas Fredberg

    Fotograf: Thomas Fredberg

1. Tjek, at dit initiativ ligger inden for Egmont Fondens strategiske fokusområder

Det er vigtigt, at indsatsen flugter med Egmont Fondens strategi. Læs evt. mere om, hvad  Egmonts Fonden støtter her. Kig også på vores eksempler på, hvad vi ikke støtter.

2. Send os en forespørgsel

Send os i første omgang en forespørgsel per mail, hvor du kort beskriver dit initiativ. Så tager vi stilling til, om det er relevant, at du udvikler og sender os en egentlig ansøgning med en gennemarbejdet projektbeskrivelse. Vi gør dette for at spare både din og vores tid. Vi har ingen deadlines, og du får som regel svar på din forespørgsel inden for to-tre uger. Send din forespørgsel til mail@egmontfonden.dk.

3. Send os en ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger, som vi har bedt om på baggrund af en forespørgsel. Når du er blevet opfordret til at ansøge, kan du sende os din gennemarbejdede ansøgning til os per mail. Klik her for at se, hvad en ansøgning skal indeholde.

4. Kvalificering

Når vi har modtaget ansøgningen, går vi i nærmere dialog om kvalificering af indsatsen. I denne ansøgnings- og udviklingsfase vil fokus for dialogen fx være evt. samarbejdspartnere, evalueringsdesign, forankringsstrategi eller samspil med andre igangværende indsatser. 

5. Afvent svar

Hvis vi giver et afslag på ansøgningen, svarer vi som regel inden for en-to måneder. Ved de ansøgninger, hvor vi går ind i en nærmere dialog med ansøgerne, er sagsbehandlingstiden varierende. Vær opmærksom på, at processen er lang, så hvis du har en dato for initiativets start, er det godt at være tidligt ude.