Logo

RSS Print

Hvem kan søge?

Egmont Fonden yder tre former for støtte: 1) støtte til initiativer for udsatte børn og unge, 2) en håndsrækning til udsatte børn, unge og deres familier og 3) filmstøtte. På denne side kan du læse mere om, hvem der kan modtage støtte på de tre områder, og hvor man kan søge om denne støtte. 

  • Foto: Egmont

    Foto: Egmont

Støtte til initiativer for udsatte børn og unge

Alle kan søge om støtte til initiativer for udsatte børn og unge. De fleste midler uddeles til organisationer, foreninger, offentlige institutioner eller forskningsinstitutioner. Hvis en enkeltperson søger, er det en fordel, at der er dokumenteret tilknytning til en institution, forening eller lignende.

Ansøgninger sendes til Egmont Fondens støtte- og bevillingsadministration. 

Det er en fordel først at læse mere om retningslinjerne for støtten.

En Håndsrækning – støtte til børn og familier

Børn, unge og familier kan få en håndsrækning fra Egmont Fonden, hvis de står i en særligt sårbar situation. Det kan fx være støtte til fritidsaktiviteter, ferielejr eller julehjælp. Støtten uddeles udelukkende gennem fem partnerorganisationer, og støtten står aldrig alene. Den kombineres altid med andre tilbud som rådgivning, terapi eller socialt netværk. De fem partnerorganisationer er: BørnehjælpsdagenNorske Kvinners Sanitetsforening, EfterskoleforeningenMødrehjælpen og Røde Kors.

Man kan ikke henvende sig direkte til Egmont Fonden om denne støtte.

Støtte til filmformål

Nordisk Film er en del af Egmont Fonden. Gennem Nordisk Film Fonden støttes dygtiggørelse af talenter og dermed fremme af den gode filmfortælling.

Ansøgninger om støtte til filmformål skal rettes til Nordisk Film Fonden.