Egmont er en ledende nordisk mediekoncern med et dobbelt formål. We bring stories to life i blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner, og samtidig støtter vi børn og unge i svære livsvilkår i at skabe et godt liv.

Et udvalg af vores brands

Dreng der blæser sæbebobler

Støtte til børn og unge


Som erhvervsdrivende fond støtter vi børn og unge i svære livsvilkår i at gennemføre en ungdomsuddannelse, der ruster dem til at skabe et godt liv. Hvert år anvender vi omkring 100 millioner kroner af overskuddet fra vores medieforretning til at hjælpe børn og unge i Danmark, Sverige og Norge, så de får en tryg start på livet og en god skoletid, hvor de trives, lærer og er en del af fællesskabet.

Elg i en skov
©Avalanche Studios: fra spillet theHunter: Call of the Wild
 

på tværs af Egmont 

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Børn i skolen der laver lektier
Støtte til børn og unge
Styrker børn og unges læring og livsduelighed

I Danmark gennemfører kun 3 ud af 10 børn i udsatte positioner folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse. Efter et forløb hos Lær for Livet består 8 ud af 10, og flere fortsætter også i ungdomsuddannelse.

Krigsrapporter foran brændende bygning
Stærke historier
TV 2 er til stede, selv når krigen raser

Som Norges eneste kommercielle public-service broadcaster har TV 2 et stort samfundsansvar. Det tager mediehuset på sine skuldre, når journalister og fotografer er til stede ved krigens frontlinje og blandt civile i Ukraine og i Mellemøsten. 

Billede fra filmen Ustyrlig
Stærke historier
Filmen der udløste en officiel undskyldning

Omkring 500 kvinder var i perioden 1923-1961 ufrivilligt anbragt på kvindeanstalten på Sprogø. I kølvandet på den Nordisk Film-producerede film Ustyrlig gav den danske regering en officel undskyldning til dem.

Kamera foran LEDscene
Innovative forretning
Innovativ film- og serieproduktion med Nordisk Films LED-scene

Fremtidens filmproduktion er rykket ind i hjertet af Nordisk Film, hvor Nordens første fulde 360° LED-scene findes. Her har film- og serie-skabere uanede muligheder for at fortælle historier på en innovativ, kreativ og mere bæredygtig måde.

Kameramand på location
Gå på arbejde og gør en forskel

Vores historier og arbejde har betydning for mennesker og samfund. Gennem vores historier skaber vi oplevelser og bringer vigtige stemmer ud i verden, mens vi i vores almennyttige arbejde gør en forskel for de børn og unge, der har det sværest. Når du arbejder i Egmont, er du derfor med til at sætte et aftryk på vores samfund.