Logo

Nyheder

Fem millioner fra Egmont Fonden skal få flere på efterskole Fem millioner fra Egmont Fonden skal få flere på efterskole Fem millioner fra Egmont Fonden skal få flere på efterskole
Nyheder

Fem millioner fra Egmont Fonden skal få flere på efterskole

Efterskoleforeningen og Egmont Fonden har indgået et partnerskab, der over de næste fem år vil sikre, at flere hundrede unge fra lavindkomstfamilier får mulighed for at komme på efterskole. En god investering: unge, der har gået på efterskole, har markant større chance for at gennemføre en ungdomsuddannelse. 


Anbragte unge: Hav større forventninger til vores læring Anbragte unge: Hav større forventninger til vores læring Anbragte unge: Hav større forventninger til vores læring
Nyheder

Anbragte unge: Hav større forventninger til vores læring

30 anbragte unge kommer i en ny rapport fra Egmont Fonden med deres råd og anbefalinger til, hvordan vi kan styrke anbragte børn og unges læring og skolegang. De peger på større forventninger og mere støtte i overgangen til ungdomsuddannelse som afgørende for at forbedre anbragte børn og unges uddannelsesmuligheder. 

Egmont Fonden på Folkemødet 2017 Egmont Fonden på Folkemødet 2017 Egmont Fonden på Folkemødet 2017
Nyheder

Egmont Fonden på Folkemødet 2017

Vi glæder os til at deltage i Folkemødet 2017 på Bornholm. I år sætter Egmont Fonden fokus på børne- og ungeinddragelse, faciliterer debatter mellem politikere og anbragte børn og unge og spørger en række eksperter, hvordan vi sikrer flere børn en bedre start på livet. 

Langt fra Slagelse Langt fra Slagelse Langt fra Slagelse
Nyheder

Langt fra Slagelse

Alt Anna Karina vidste om grønlændere var, at de havde det svært i Danmark. Hun kunne ikke bo hos sin egen grønlandske familie, i stedet bor hun hos en plejefamilie i Slagelse. Med hjælp fra Egmont Fonden fik Anna Karina en oplevelse, der ændrede hende.

Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark
Nyheder

Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark

Flygtningebørn, der kommer til Danmark, er i en særlig sårbar og udsat position. Det er ofte længe siden, at de har haft et almindeligt børneliv med skolegang, fritidsaktiviteter og tid til leg - nogle har måske aldrig haft det. Derfor har Egmont Fonden bevilliget 3.988.756 kr. til Dansk Flygtningehjælp til initiativet Leg og Læring i modtagelsen af nye flygtningebørn.

Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat
Nyheder

Egmont leverer solidt resultat

Med resultatfremgang i tre ud af fire divisioner og en omsætning på 11,6 mia. kr. kom mediekoncernen Egmont solidt ud af 2016. Egmont har digital vækst og fremgang i nye forretninger som led i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 523 mio. kr. er præget af vækstinvesteringer og øgede indholdsomkostninger. Egmont donerede 97 mio. kr. til at hjælpe børn og unge samt til at støtte filmtalenter.

Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp
Nyheder

Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp

Egmont Fonden har bevilget 2 mio. kr. til udvikling og implementering af 30 frivilligt drevne læringscaféer. Formålet er at ruste fagligt og socialt udsatte børn og unge til et godt skoleliv, så de har bedre forudsætninger for at gennemføre en ungdomsuddannelse.