Logo

Nyheder

Langt fra Slagelse Langt fra Slagelse Langt fra Slagelse
Nyheder

Langt fra Slagelse

Alt Anna Karina vidste om grønlændere var, at de havde det svært i Danmark. Hun kunne ikke bo hos sin egen grønlandske familie, i stedet bor hun hos en plejefamilie i Slagelse. Med hjælp fra Egmont Fonden fik Anna Karina en oplevelse, der ændrede hende.

Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark
Nyheder

Leg og læring hjælper flygtningebørn i gang i Danmark

Flygtningebørn, der kommer til Danmark, er i en særlig sårbar og udsat position. Det er ofte længe siden, at de har haft et almindeligt børneliv med skolegang, fritidsaktiviteter og tid til leg - nogle har måske aldrig haft det. Derfor har Egmont Fonden bevilliget 3.988.756 kr. til Dansk Flygtningehjælp til initiativet Leg og Læring i modtagelsen af nye flygtningebørn.

Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat
Nyheder

Egmont leverer solidt resultat

Med resultatfremgang i tre ud af fire divisioner og en omsætning på 11,6 mia. kr. kom mediekoncernen Egmont solidt ud af 2016. Egmont har digital vækst og fremgang i nye forretninger som led i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 523 mio. kr. er præget af vækstinvesteringer og øgede indholdsomkostninger. Egmont donerede 97 mio. kr. til at hjælpe børn og unge samt til at støtte filmtalenter.

Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp
Nyheder

Skolens svageste elever får tiltrængt lektiehjælp

Egmont Fonden har bevilget 2 mio. kr. til udvikling og implementering af 30 frivilligt drevne læringscaféer. Formålet er at ruste fagligt og socialt udsatte børn og unge til et godt skoleliv, så de har bedre forudsætninger for at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Dokumentar giver skilsmissebørn en vigtig stemme Dokumentar giver skilsmissebørn en vigtig stemme Dokumentar giver skilsmissebørn en vigtig stemme
Nyheder

Dokumentar giver skilsmissebørn en vigtig stemme

Dokumentaren ”Skilsmisse i børnehøjde” sendes i aften på TV2. I dokumentaren følger TV2 en børnegruppe for skilsmisseramte børn på en skole ved Randers. Børnegruppen er en del af indsatsen ”Fra delebørn til hele børn”, som er støttet af Egmont Fonden. 

Børn, der mister en forælder, skal inddrages og støttes i skolen Børn, der mister en forælder, skal inddrages og støttes i skolen Børn, der mister en forælder, skal inddrages og støttes i skolen
Nyheder

Børn, der mister en forælder, skal inddrages og støttes i skolen

Hver år mister omkring 2.000 danske børn en forælder, og i 98 pct. af tilfældene har de danske skoler implementeret et sorgberedskab. Men ifølge sorgramte danske børn, der har mistet sin far eller mor, er der stadig udfordringer og problematikker i skolernes sorgberedskaber. En ny ph.d.-afhandling fra Kræftens Bekæmpelse, støttet af Egmont Fonden viser, at børnene skal inddrages mere, og at sorgberedskaberne skal være langsigtede.