Logo

RSS Print

Hvem er vi?

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond. Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed, og en almennyttig del, som støtter sårbare børn og unge.

Fonden består af en kommerciel del, som driver medievirksomhed og står bag fx Nordisk Film, TV2 Norge og over 700 magasiner og blade, og en almennyttig del, som støtter et godt liv for børn og unge. I 2015 gik over 80 mio. kr. af overskuddet fra Egmont Fondens medievirksomhed til indsatser for at øge omsorgen for børn og unge og deres læring. I 2016 går 95 mio. kr. til indsatser for at øge trivslen blandt sårbare børn og unge.

Egmont Fonden giver tre typer støtte - i Danmark og i Norge:

Støtte til indsatser for børn og unge

Egmont Fonden støtter indsatser for børn og unge. Vi støtter der, hvor der er behov. Vi støtter metodeudvikling og nytænkning. Og vi støtter udbredelse af indsatser, der har vist, at de har en effekt.

En Håndsrækning - til børn, unge og familier

Egmont Fonden giver en håndsrækning til sårbare børn, unge og familier. Støtten uddeles gennem fire partnerorganisationer: Mødrehjælpen, Røde Kors, Børnehjælpsdagen og Norske Kvinners Sanitetsforening.

Støtte til filmformål

Nordisk Film er en del af Egmont Fonden. Gennem Nordisk Film Fonden støttes dygtiggørelse af talenter og dermed fremme af den gode filmfortælling.