Logo

RSS Print

Egmontkoncernen

Egmont Fonden er en erhvervsdrivende fond. De almennyttige aktiviteter for børn og unge er finansieret af overskuddet fra fondens erhvervsaktiviteter.

  • Foto: Egmont

    Foto: Egmont

  • Foto: Egmont

    Foto: Egmont

Siden 1920 er overskuddet i Egmont Fonden enten blevet geninvesteret i erhvervsvirksomheden eller anvendt til fondens almennyttige aktiviteter.

Egmont startede i 1878 som et bogtrykkeri og er i dag blandt Nordens største medievirksomheder med udgivelser i mere end 30 lande.

I Norden er Egmont kendt for fortællinger i film, tv, bøger og blade. Egmont står bag Nordisk Film, norsk TV 2 og Danmarks største biografkæde. Egmont ejer Nordens største forlag og udgiver magasiner, der bringer fortællingerne ud til de fleste hjem. Uden for Norden er det især børn og unge, der har glæde af Egmonts fortællinger.

Om Egmont

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa, står for salg af PlayStation og meget mere. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.