Logo

RSS Print

Sådan søger du

Har du en god ide? Så hører vi meget gerne fra dig. Når du vil søge støtte fra Egmont Fonden, er der fire trin i processen. Vi giver dig her et overblik.

  • Fotograf: Thomas Fredberg

    Fotograf: Thomas Fredberg

1. Tjek, at dit initiativ ligger inden for Egmont Fondens fokusområder

Det er vigtigt, at indsatsen har udsatte børn og unge som primær målgruppe. Den skal også ligge inden for Egmont Fondens fokusområder, utilstrækkelige forældrekompetencer, læringsvanskeligheder og lavt selvværd. Endelig skal initiaivet implementeres i Danmark eller Norge. Læs evt. mere om, hvad Egmonts Fondens støtter her. Kig også på vores eksempler på, hvad vi ikke støtter.

2. Send os en forespørgsel

Send os gerne i første omgang en forespørgsel per mail, hvor du kort beskriver din idé. Så tager vi stilling til, om det er relevant, at du sender os en egentlig ansøgning med en gennemarbejdet projektbeskrivelse. Vi foretrækker, at du sender en forespørgsel frem for at kontakte os telefonisk, da det giver os et meget bedre grundlag at vurdere din ide ud fra. Du får som regel svar på din forespørgsel inden for to-tre uger. Send din forespørgsel til mail@egmontfonden.dk.

3. Send os en ansøgning

Når du har sendt os en forespørgsel og har hørt fra os, kan du sende din gennemarbejdede ansøgning per mail eller post. Klik her for at se, hvad en ansøgning skal indeholde. Vær opmærksom på, at tilsendt materiale ikke vil blive returneret.

Vi har ingen deadlines og behandler løbende forespørgsler og ansøgninger.

4. Afvent svar

Du kan indsende in ansøgning når som helst. Hvis vi giver et afslag, svarer vi som regel inden for en-to måneder. Ved de ansøgninger, hvor vi går ind i en nærmere dialog med ansøgerne, er sagsbehandlingstiden varierende. Vær opmærksom på, at processen er lang, så hvis du har en dato for iniativets start, er det godt at være tidligt ude.