Logo

RSS Print

Dialog med fonden

I Egmont Fonden lægger vi vægt på en god dialog med vores ansøgere. Du er velkommen til at kontakte os med en projektide, og alle forespørgsler og ansøgninger bliver vurderet af mindst to personer. Vi kan dog ikke tilbyde at begrunde alle afslag.

  • Fotograf: Christian Als

    Fotograf: Christian Als

Dialog om din ide

Du er altid velkommen til at kontakte Egmont Fonden om en ide til en indsats. Så kan vi give dig en foreløbig vurdering af, om dit projekt ligger inden for vores strategiske fokus. Vi foretrækker, at du sender os en forespørgsel per mail frem for at kontakte os telefonisk. Det giver os et meget bedre grundlag for at vurdere din ide.

Hvem modtager ansøgningen?

Alle forespørgsler og ansøgninger går til Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration. Her følger vi alle støttede projekter fra start til slut. Før en bevilling bliver givet, bidrager vi til at udvikle projektet sammen med ansøgeren. Når bevillingen er givet, følger vi fremdriften og resultaterne gennem hele projektperioden.

Hvem tager beslutning om støtte?

Det er Egmont Fondens bestyrelse, som beslutter, om et projekt skal have støtte. En ansøgning sendes aldrig direkte til bestyrelsen. Med udgangspunkt i ansøgningen udarbejder Støtte- og bevillingsadministrationen en indstilling, som bestyrelsen tager stilling ud fra.

Vi tilbyder ikke begrundede afslag

Alle forespørgsler og ansøgninger til Egmont Fonden bliver læst og vurderet. Vi sender aldrig et afslag, uden at mindst to personer har vurderet henvendelsen om støtte. Alligevel kan vi ikke tilbyde at give begrundede afslag. Det skyldes, at vi hvert år modtager mange flere forespørgsler og ansøgninger, end vi kan støtte. Vi modtager hvert år ca. 1.000 henvendelser om støtte, og kun ca. 25 modtager støtte.